Tényleg létezik az átok? Mit képes okozni az életemben?

Átok most is létezik és ugyanannyira működőképes, mint anno a középkorban. Az átok egy precízen létrehozott energetikai lény, amit mindig valamilyen ártó szándékkal hoznak létre, és közvetlenül a célszemélyre "küldik". A rontás ugyanilyen ártó szándékkal létrehozott lény, csak ezt egy-egy tárgyra viszik rá, amivel a célpont érintkezik.

Az átkokat a legegyszerűbb energetikai nyílként elképzelni, ami épp úgy, mint egy nyílvessző belefúródik az aurába majd elkezdi kiáztatni magából a beléje tett információt, pont úgy, mint ahogyan a teafilterből ázik ki a tea íze és illata.

Olyan átkot, vagy rontást létrehozni, ami képes hatni is a célpont életére, csak nagyon kevesen képesek. Ezzel szemben mi magunkra szinte folyamatosan szórjuk az átkokat. Pl.: "De hülye vagyok!", "Milyen szerencsétlen vagyok!" és még lehetne órákig sorolni.

Ismerem az átok levétel, és a rontás levétel precíz technikáját, amivel képes vagyok feloldani, levenni rólad minden ilyen energetikai lényt, hogy többet ne lehessenek hatással az életedre.

Ha úgy érzed, mindig falba ütközöl, és az életed nem abban az irányban halad, mint szeretnéd, keress meg, és alkalmazom rajta az átok levétel, vagy a rontás levétel módszerét!